Herfstfestival in de bedrijfshal van Milieu Service Nederland ter gelegenheid van de fusie, de verhuizing en de opening van de nieuwe bedrijfshal. De gasten werden ontvangen met een heerlijk taarten buffet en een barrista zorgde voor koffie en thee. Er was een Dj, een speciale bier bar, diverse foodtrucks, area met leuke activiteiten en een massage hoek. Alles was in herfstsfeer gestyld. Doelgroep was het personeel plus gezin, in totaal 190 gasten.

 

Een rally met 20 lelijke eendjes over onder andere de Posbank voor 60 internationale sales medewerkers van Howden Thomassen Compressors uit Rheden. Dit was een onderdeel van de sales conference. De tweede dag kreeg men een rondleiding op het bedrijf met aansluitend een 3 landen diner in de bedrijfshal.

 

Jubileum feest in het oude slot in Heemstede voor 200 gasten, personeel, familie en zakenrelaties van Zwetsloot Winkels uit Bennebroek. Er was een ontvangst met lakeien, een heerlijk walking dinner en een verrassingsact in de vorm van de look a like van Rene Froger.Een 3 daags evenement voor in totaal 1000 gasten van Langen Packaging Group uit Wijchen, een 25 jarig jubileum. Er was een open dag, een relatie dag en ter afsluiting een personeelsfeest met een heerlijk buffet, een dj, een dansact, een zumba workshop en als klap op de vuurpijl een optreden van Robbie Williams (de enige echte??) De feestlocatie was het bedrijfspand zelf en een grote tent voor het pand.

 

Personeelfeest voor Famostar uit Velp. Op de parkeerplaats voor het bedrijf hebben we een gezellig dorpsplein gecreƫerd, met een fontein, leuke restaurantjes en terrasjes, een kinderboerderij en een dj vanuit een oud volkswagen busje. Het feest was voor het personeel plus gezin, totaal 100 personen.

 

Bedrijfsopening van het nieuwe pand van Famostar uit Velp. 300 zakelijke gasten werden ontvangen in mooie starshade tenten die waren geplaatst op het braakliggende terrein naast het bedrijfspand. Na de openingsact was er een heerlijk diner en een optreden van Het Goede Doel met als toepasselijk hoogtepunt het nummer 'nooduitgang' (famostar is producent van noodverlichting)

 


Personeelsfeest in de vorm van een Foodtruck festival ter gelegenheid van het 175 jarig jubileum van zorgcentrum Vreedenhoff uit Arnhem voor 300 personen. Naast foodtrucks waren er leuke attracties, een feestelijk optreden van de look a like van Andre Hazes, een workshop emmer trommelen, een optreden van de hip hop dans crew Wolfpack, en een Dj die gezellige dansmuziek draaide vanuit een oude brandweerbus. De locatie was de binnentuin van het bedrijf.

 

Personeelsfeest voor 300 personen. De bedrijfshalf werd een feestzaal in kerstsfeer, met een echt werkende openhaard! Er stonden wel 40 kerstbomen, de entree was een traditionele kerstmarkt, maar de feestruimte onder de mooie stretch tent was juist heel hip. De gasten werden ontvangen door een ludieke gastheer die ook goed bleek te kunnen zingen. Er was een ledverlichte dansvloer en een veiling voor een goed doel.

 

Bruiloft in een starshade tent bij het mooie Huis ter Horst in Loenen. Compleet verzorgd met catering, aankleding, springkussen en coƶrdinatie van de dag en avond. Het hele pakket.Seduceme@Pinkenberg. Ons eigen festival in Velp, met als zeer speciale locatie het mooie openlucht theater de Pinkenberg in Velp. Aantal gasten tot 400 personen, thema kleur was rose, aankleding fleurig met grote houten bloemen in fluor kleuren. Met optredens van een live band, twee dj's, een hip hop dans act en een paaldans act. Eten konden de gasten halen bij het pop up sushi restaurantje en de snack wagen.Wij kunnen een Seduceme festival organiseren op iedere denkbare locatie, dus bijvoorbeeld ook in een bedrijfshal, of in een tent.

 

Sterrengala voor het personeel van zorgcentrum Vreedenhoff, 300 personen. De activiteitenzaal was omgetoverd tot feestzaal, compleet met catwalk. Paparazzi fotografen ontvingen de gasten bij de rode loper. Er was een heerlijk walking dinner en een cocktailbar met flairshakers. Naast de gala quiz was er ook een optreden van Robbie Williams en een Dj verzorgde de dans muziek.