DIENSTEN


 
 

Het totale pakket
Maatwerk events en feesten


Storm Events maakt een concept voor het evenement waarbij rekening wordt gehouden met jou wensen wat betreft de uitstraling, boodschap en eventueel het thema van het event.
We nemen alles uit handen en regelen het hele pakket, van begin tot eind. Locatie, inrichting, styling, techniek, catering, artiesten, vergunningen, het uitnodigingstraject... en nog veel meer. Tijdens het evenement zorgt de event manager ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zo heb je zelf alle tijd voor je gasten. Uiteraard zorgen we ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt opgeruimd.
 

Een onderdeel van het event
projectmatig of adviserend


Wil je graag zelf je evenement organiseren, maar kom je er niet helemaal uit. dan kun je Storm Events vragen om dat deel op te pakken. Samen met jou maken we er dan dat evenement van dat je voor ogen hebt.
Huur ons bijvoorbeeld in voor advies, voor het maken van een draaiboek, als coördinator tijdens het event, om de catering te regelen of de artiesten, of om de styling te verzorgen. Alles is bespreekbaar.
 
 
 

Freelance
korte of langdurende projecten


Helga Groen, eigenaar van Storm Events, is ook op freelance basis in te huren. Door ruime ervaring bij een scala aan evenementen is de inzetbaarheid groot.
Heb je bijvoorbeeld een event manager nodig, een event planner, een horeca manager, een (personeels) coördinator, een projectmanager of een event stylist, neem dan contact op voor een uitgebreid cv en een persoonlijke gesprek.
 

Waarom Storm Events
-voor alle evenementen-


Storm Events maakt zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Een jubileum, opening of personeelsfeest, maar ook een bruiloft, een congres of een bedrijfsuitje.


Storm Events staat voor kwaliteit. We maken gebruik van onze expertise en creativeit om jou evenement tot een succes te maken. We zijn gespecialiseerd in het transformeren van niet alledaagse locaties, bijvoorbeeld een bedrijfshal tot event locatie. Wij houden van een uitdaging, dus kom maar op.....


NEEM NU CONTACT OP